Výhradní zastoupení pro prodej bavlněných šňůr by MILA.

Boho kabelky

BOHO kabelky jsou veselé, barevné, originální. Hodí se k ležérnímu, volnému a kreativnímu oblečení, které vystihuje Vaši osobnost.  Kabelky v boho stylu jsou doplňky, které dokonale ladí s boho stylem oblečení. Kabelky jsou neformální, originální s nápaditým vzhledem, často zdobené třásněmi, krajky, korálky, mušlemi nebo jinými etnickými motivy. Mohou být různých tvarů a velikostí. 

Boho style je známý svou barevností a pestrostí, ale existují i některé barvy, které jsou pro něj typické.

Zemité barvy - hnědá, béžová, khaki, černá, šedá, bílá. Připomínají přírodu, zemi, kámen, dřevo a kožené doplňky. Dobře se kombinují s jinými barvami a dodávají doplňkům i oblečení klid a harmonii

Živé barvy - červená, oranžová, žlutá, zelená, modrá, fialová. Vyjadřují radost, energii, kreativitu a nespoutanost. Barvy oživují prostor i outfit a vytváření zajímavé kontrasty a vzory.Živé barvy jsou energické a radostné a mohou dodat tvému stylu osobitost a živost.

Pastelové barvy - růžová, světle modrá, světle zelená, světle žlutá, světle fialová. Působí něžně, romanticky, snově a jemně. Dodávají nádech vintage, retro a shabby chic. Pastelové barvy jsou jemné a romantické a mohou dodat tvému stylu něžnost a ženskost. 

 

Boho styl vznikl v 19.století ve Francii mezi umělci a intelektuály. Boho style je moderní hlavně v létě. 

Na BOHO kabelkymůžete kombinovat materiál dle vlastní fantazie.

Bavlněné šňůry MILA 3 a 5mm, které nabízíme s polyesterovou nebo bavlněnou výplní.

Na střapce můžete použít rozčesávací bavlněné šňůry Twist 3mm. 

Dozdobte dřevěnými korálky a koženými komponenty. U nás najdete jak cedulky handmade, tak i kabelkové zapínání a popruhy na kabelku či batoh. 

BOHO styl sluší každému, kdo má rád pohodlné, originální a ženské oblečení. Nezáleží na věku, protože dokáže vyjádřit osobnost. Boho styl sluší i zralým ženám. 

 

Vyzkoušejte a dejte nám vědět, jak se Vám to povedlo. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.